Florbalová školička pro žáky prvního stupně

Florbalová školička pro žáky prvního stupně
20. 03. 2024

Florbalová školička pro žáky prvního stupně ZŠ Křivoklát: Rozvíjíme talenty v dynamickém sportu

   Florbal je vzrušující a rychlý sport, který nabízí mnoho výhod pro děti. Pro žáky prvního stupně základní školy je Florbalová školička skvělou příležitostí k objevování nových dovedností, zlepšování kondice a týmové spolupráci. Začali jsme začátkem března dvouhodinovým hravým odpolednem a pokračovat budeme v pravidelných pondělních setkáních, kde se děti postupně seznámí se vším, co florbal obnáší.

   Je nesmírně povzbuzující vidět, jak se naše děti zapojují do sportu a objevují radost z pohybu. Florbal je jedním z těch sportů, který dokáže spojit zábavu, týmovou spolupráci a fyzickou aktivitu do jednoho balíčku. Florbalová školička je místem, kde se tyto emoce rodí. Je to místo, kde se děti učí nejen techniku a pravidla hry, ale také fair play, respekt k soupeřům a radost z vítězství. Ať už jsou to první střely na branku nebo první úspěšná přihrávka, každý okamžik je důležitý.

   Takže ano, máme radost z toho, že se děti hýbou a že hra florbalu je baví. Pokračujeme v podpoře našich malých talentů, ať se smějí, tvoří přátelství a rostou spolu s tímto dynamickým sportem.

Mgr. Petr Tříska